Snickare Bollnäs Om företaget Nöjda kunder Utförda projekt inom bygg & snickeri Kontakta din Snickare i Bollnäs Länkar Fastigheter

Snickare Bollnäs

Välkommen


Husbyggarna AB: Snickare Bollnäs

 

Snickare i Bollnäs och Edsbyn som är experter inom bygg

Husbyggarna i Edsbyn AB är ett byggföretag och har funnits sedan 1979. Vi är experter inom bygg och driver byggprojekt främst inom Edsbyn-, Alfta- och Bollnäsregionen. I våra totalentreprenader har vi ett bra samarbete med flera skickliga entreprenörer inom olika områden vilket underlättar för Dig som kund.

Vi har erfarna yrkesmän inom företaget såsom byggnadsingenjör, snickare, målare och betongarbetare. Våra kunder finns inom industrin, företag, fastighetsägare och privatpersoner.

Våra skickliga snickare utför alla möjliga förekommande byggentreprenader. Exempelvis nybyggnationer, om- och tillbyggnader, renoveringar, takläggning mm.

Vi har bland annat byggt K-Ungs industrilokal i Bollnäs samt den utbyggnad som gjordes under 2016–2017, bandyhallen i Edsbyn (Svenska Fönster Arena), vattenkraftverk i Älvkarhed och Lobonäs, om-och tillbyggnad av Knagga gård Järnhuset i Alfta, Karl- Hedins byggvaruhandel i Edsbyn och hyreslägenheterna kvarteret Triangeln i Edsbyn.

Tveka inte att kontakta oss om Du behöver hjälp med Ditt byggprojekt i Bollnäs, Alfta eller Edsbyn med omnejd.

Byggföretagen länk

Snickare Bollnäs

För mer info:

Husbyggarna i Edsbyn AB
Långgatan 37
828 33 Edsbyn

Tel: 0271-234 71
Mobil: 070-546 28 15
E-post: info@husbyggarna.se